YU20 LS TSHIRT

37.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

YU20 LS TSHIRT
No.

53465
A comfortable 100% cotton long-sleeve t-shirt with a classic HH® street lifestyle design.
The YU20 LS T-Shirt is a hip throwback to HH® 90s design. It’s a well-cut, super soft cotton long sleeve t-shirt that looks good everywhere. It’s part of our Young Urban series – a collection of street lifestyle clothing inspired by our storied heritage.
Fiber ContentShell: 100% Cotton
FEATURES
Young Urban is a series of technical garment and sportswear inspired by HH’s heritage in the outdoors. The YU20 LS T-Shirt combines classic HH® 90s design with a soft cotton main fabric.
PERKTHIMI
YU20 LS TSHIRT
NO.
53465
Një bluzë e rehatshme 100% pambuk me mëngë të gjata me një dizajn klasik të stilit të jetesës në rrugë HH®.
Bluza YU20 LS është një rikthim në modelin HH® të viteve ’90. Është një bluzë e prerë mirë, super e butë me mëngë të gjata pambuku që duket mirë kudo. Është pjesë e serisë sonë Young Urban – një koleksion veshjesh të stilit të jetesës së rrugës, të frymëzuara nga trashëgimia jonë e njohur.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% pambuk
TIPARET
Young Urban është një seri veshjesh teknike dhe veshjesh sportive të frymëzuara nga trashëgimia e HH në natyrë. Bluza YU20 LS kombinon dizajnin klasik të viteve ’90 HH® me një pëlhurë kryesore prej pambuku.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “YU20 LS TSHIRT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *