Sale!

Men’s HH® Logo T-Shirt

41.99 

Our classic T-shirt that features a large HH® logo on the chest

Category:

Description

No. 33979

A short sleeve T-shirt for men in a up to date modernized classic fit. Lightweight and comfortable quality 100% cotton single jersey T-shirt manufactured in Europe. A classic style that features a large HH® logo on the chest.
Details
Fiber content:
Shell: 100% Organic Cotton
Care Instructions:
Some fading may occur on bright colours. Wash inside out. Do not iron on print. Wash with similar colours.
Weight:
220g

PEKTHIM

Një T-shirt me mëngë të shkurtra për meshkuj në një përshtatje klasike të modernizuar. Bluzë e lehtë dhe me cilësi të rehatshme 100% pambuk fanellë e prodhuar në Evropë. Një stil klasik që përmban një logo të madhe HH® në gjoks.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% pambuk organik
Udhëzimet e kujdesit:
Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura. Lani brenda jashtë. Mos hekurosni në printim. Lani me ngjyra të ngjashme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HH® Logo T-Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *