Check our catalog to find what you're looking for

Over 15.000 Tools and Products

MARINE BUSINESS

Produkte për Jahte & Pishina, (Arredim; Ene Kuzhine).

SPORTE UJORE

Veshje dhe Lodra profesionale për sportet e ujit.

JAHTE SHITJE & QERA

YACHT, RIB, JET SKI, in Albania. Jahte, Gomone, Skafe, Motorë Uji.

HELLY HANSEN

Helly Hansen Albania, veshje për: SKI, DETARE, OUTDOOR, HIKING.

MARES DIVING

DIVING AND UNDERWATER EQUIPMENTS ALBANIA, PAJISJE PER ZHYTJE

Through the CREW SHOP which, in addition to ONLINE, is also physically opened in Tirana, in the Delijorgji building complex and in Durres City next to ARVI Hotel. There you will have the opportunity to find all kinds of services, products of important sports clothing brands such as HELLY HANSEN / MUSTO and marine equipment for your boat from the most prestigious European companies like Forniture Nautiche and Marine Business, or water sports from the company JOBE and diving from MARES. Boat maintenance will no longer be a concern, as for any kind of need you might have, one of our experts will give you the right solution, advising you on the products that best fit your boat. You can also buy online and we will take care to deliver it on time to your address. Crew SHOP during the summer season, to be as close as possible to the users of watercraft on the south coast, has opened a point on the Green Coast Palase

PAJISJE DETARE PER SKAFE & JAHTE

Nëpërmjet dyqanit CREW SHOP i cili përveç se ONLINE, është hapur gjithashtu fizikisht në Tiranë, në kompleksin e godinave Delijorgji dhe në Durrës pranë hotel ARVI. Aty do keni mundësi të gjeni veshjet sportive HELLY HANSEN / MUSTO, si dhe të gjitha llojet e shërbimeve, produkteve dhe pajisjeve detare për barkën tuaj nga firma prestigjioze Europiane si: Forniture Nautiche dhe Marine Business, apo sporteve ujore nga firma JOBE dhe ajo e zhytjeve sportive MARES. Mirëmbajtja e mjeteve lundruese nuk do të jetë më shqetësim, pasi për çdo lloj nevoje që mund të keni, një ekspert i joni do ju japë zgjidhjen e duhur, duke ju këshilluar dhe mbi produktet që i përshtaten më së miri mjetit tuaj lundrues. Gjithashtu mund të blini edhe online dhe ne do të kujdesemi që ta dorëzojmë atë në kohë në adresën tuaj. Crew SHOP gjatë sezonit të verës, për të qenë sa më pranë me përdoruesit e mjeteve ujore në bregdetin e jugut, ka hapur një pikë dhe në Green Coast Palase.

ONLY CE PRODUCTS

Yachting Electronic