HH HOODED PARKA

265.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

HH HOODED PARKA
No.

29917

A best-selling parka with urban style and the protective technology to handle winter’s chill 

Our best-selling Hooded Parka is a winter essential. Designed with our trusted HELLY TECH® PROTECTION fabric system, it’s waterproof/breathable and windproof. The exterior also has a PFC-free water-repellent treatment to shed light precipitation. With 80% recycled synthetic insulation, this parka is warm and planet friendly. Our innovative H2 Flow™ technology enables you to regulate your body temperature in changing conditions so you always stay comfortable. You can dump excess heat via chest vents. Extra details include a removable hood.
Fiber Content:Shell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyamide. Insulation: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester

Care Instructions:Close hook and loop before washing, Do not use fabric softener, Some fading may occur on bright colours, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash separately

Pershkrimi

HH PARKA me Kapuç
nr 29917
Një park më i shitur me stil urban dhe teknologji mbrojtëse për të përballuar të ftohtin e dimrit.

Parka jonë më e shitur me kapuç është një element thelbësor i dimrit. Projektuar me sistemin tonë të besuar të pëlhurës HELLY TECH® PROTECTION, është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Pjesa e jashtme ka gjithashtu një trajtim të papërshkueshëm nga uji pa PFC për të hedhur reshje të lehta. Me 80% izolim sintetik të ricikluar, ky park është i ngrohtë dhe miqësor ndaj planetit. Teknologjia jonë inovative H2 Flow™ ju mundëson të rregulloni temperaturën e trupit tuaj në kushte të ndryshimit, në mënyrë që të qëndroni gjithmonë rehat. Ju mund ta derdhni nxehtësinë e tepërt përmes ndenjave të gjoksit. Detajet shtesë përfshijnë një kapuç të lëvizshëm.
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliamide. Veshja: 100% poliamide. Izolimi: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër

Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat e thara në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH HOODED PARKA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *