Women’s HH Hooded Parka

140.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s HH Hooded Parka

No. 29918
No matter what kind of weather winter throws at you, the HH Hooded Parka will keep you cozy and dry. It features our trusted HELLY TECH® Protection system, so it’s both waterproof/breathable and windproof.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyamide – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Remove all loose items before washing. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately. Wash inside out.
Weight:1200g
PERKTHIM
Parka me kapuç HH për femra
nr 29918
Pavarësisht se çfarë moti ju sjell dimri, HH Hooded Parka do t’ju mbajë komod dhe të thatë. Ai përmban sistemin tonë të besuar të Mbrojtjes HELLY TECH®, kështu që është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliamid – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqni të gjitha sendet e lirshme përpara se të lani. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani brenda jashtë.
Pesha:
1200 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s HH Hooded Parka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *