Women’s Senja Plus Parka

320.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Senja Plus Parka

No. 54063
The Women’s Senja Plus Parka – available in a range of sizes – perfectly combines functionality and style. Designed with our trusted HELLY TECH® Protection system, it’s waterproof/breathable and windproof. We used lightweight, recycled, down-feel synthetic insulation and included a faux-fur hood to keep you extra warm on chilly days. Details including an adjustable waist and cuffs enable you to customize the fit. See composition for details on recycled content.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled) – Faux fur: 100% Modacrylic

Care Instructions:

Wash with similar colours. Do not use fabric softener. Wash inside out. Tumble dry until completely dry. Tumble dry with dryer balls. Remove all loose items before washing. Use liquid detergent.
Weight:1750g
PERKTHIM
Senja Plus Parka Femrash
nr 54063
Senja Plus Parka për Femra – e disponueshme në një sërë madhësish – kombinon në mënyrë të përkryer funksionalitetin dhe stilin. Projektuar me sistemin tonë të besuar të mbrojtjes HELLY TECH®, është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Ne kemi përdorur izolim sintetik të lehtë, të ricikluar, me ndjesi të ulët dhe kemi përfshirë një kapuç me lesh artificial për t’ju mbajtur më të ngrohtë në ditët e ftohta. Detajet duke përfshirë një bel dhe pranga të rregullueshme ju mundësojnë të personalizoni përshtatjen. Shikoni përbërjen për detaje mbi përmbajtjen e ricikluar.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar) – lesh artificial: 100% modakrilik
Udhëzimet e kujdesit:
Lani me ngjyra të ngjashme. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani brenda jashtë. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Thajeni me topa tharëse. Hiqni të gjitha sendet e lirshme përpara se të lani. Përdorni detergjent të lëngshëm.
Pesha:
1750 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Senja Plus Parka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *