AEGIR OCEAN JACKET

1,348.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

AEGIR OCEAN JACKET

No.

34113
Developed together with ocean pro-racers, this hardy sailing jacket gives seasoned sailors and racers maximum protection.
We used our tried-and-true HELLY TECH® Professional system to make a 5-layer, sturdy sailing jacket strong enough for the pros. It’s become a trusted favorite among many offshore pro sailors! Fully waterproof, windproof and breathable, it’s also designed with mobility in mind. Articulated sleeves give you optimal freedom of movement, while an adjustable hem, waist and hood let you customize the fit. We added a comfortable, high collar, and packable face mast for extra protection from the elements .
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Shell 2: 100% Polyamide
Weight1500g

 

Xhaketë AEGIR OCEAN

nr 34113

E zhvilluar së bashku me garuesit pro oqeanit, kjo xhaketë e qëndrueshme lundrimi u jep marinarëve dhe vrapuesve me përvojë mbrojtje maksimale.

Ne përdorëm sistemin tonë të provuar dhe të vërtetë HELLY TECH® Professional për të bërë një xhaketë lundrimi me 5 shtresa, të qëndrueshme, mjaft të fortë për profesionistët. Është bërë një preferuar i besuar në mesin e shumë marinarëve profesionistë në det të hapur! Plotësisht i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga era dhe i ajrosur, ai është projektuar gjithashtu duke pasur parasysh lëvizshmërinë. Mëngët e artikuluara ju japin lirinë optimale të lëvizjes, ndërsa një buzë, bel dhe kapuç i rregullueshëm ju lejojnë të personalizoni përshtatjen. Ne shtuam një jakë të rehatshme, të lartë dhe direk fytyre të paketueshme për mbrojtje shtesë nga elementët.

Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Shell 2: 100% poliamid

Pesha: 1500g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AEGIR OCEAN JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *