W ODIN LIFALOFT DOWN HYBRID JACKET

425.00 

Categories: ,

Description

W ODIN LIFALOFT DOWN HYBRID JACKET
No.

63020
A special hybrid delivering the best of both down and synthetic insulation in one lightweight winter jacket.
The Odin LifaLoft™ Down Hybrid jacket gives you the best of both worlds. Warm and snug, its unique hybrid construction delivers maximum warmth with minimum bulk. We used strategic body-mapping to place the responsibly sourced down   and LIFALOFT™ insulation in the optimal locations for your comfort. Use it on any cold adventure, it’s even warm when wet!
Fiber Content100% Polyamide
Care InstructionsClose zippers before washing, Contains non-textile parts of animal origin, Do not iron on print, Do not use fabric softener, Do not wring, Tumble dry until completely dry, Tumble dry with dryer balls, Wash dark colours separately
Pershkrimi
Xhaketa HYBRID W ODIN LIFALOFT DOWN
nr 63020
Një hibrid i veçantë që jep izolimin më të mirë si nga poshtë ashtu edhe në atë sintetik në një xhaketë dimërore të lehtë.
Xhaketa Odin LifaLoft™ Down Hybrid ju jep më të mirën nga të dy botët. I ngrohtë dhe i rehatshëm, ndërtimi i tij unik hibrid jep ngrohtësi maksimale me sasi minimale. Ne përdorëm hartën strategjike të trupit për të vendosur izolimin me burim të përgjegjshëm dhe LIFALOFT™ në vendet optimale për komoditetin tuaj. Përdoreni atë në çdo aventurë të ftohtë, madje është e ngrohtë kur laget!
Përmbajtja e fibrave: 100% poliamide
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara larjes, Përmban pjesë jo tekstile me origjinë shtazore, Mos hekurosni në printim, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos e shtrydhni, Thajeni deri sa të thahet plotësisht, Thajeni me topa tharëse, Lani veçmas ngjyrat e errëta

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W ODIN LIFALOFT DOWN HYBRID JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *