Women’s Fairbanks Parka

285.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Fairbanks Parka

No. 20808
At roughly 18 degrees east and 77 degrees north, you’ll find Longyearbyen, the largest city on the Arctic archipelago Svalbard. We designed this parka to keep you snug even in Longyearbyen’s harsh winter. We used our trusted HELLY TECH® Protection system to make a waterproof/breathable and windproof coat. It’s lined with duck down to keep you warm. Extra details, like a Life Pocket™ to preserve phone battery in deep cold, make life more comfortable. The adjustable waist and outer cuffs will make this jacket feel like it was made just for you.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide – Fur: 100% Modacrylic – : – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Contains non-textile parts of animal origin. Do not use fabric softener. Remove all loose items before washing. Tumble dry until completely dry. Tumble dry with dryer balls. Wash with similar colours.
Weight:1750g
PERKTHIM
Femra Fairbanks Parka
nr 20808
Në afërsisht 18 gradë në lindje dhe 77 gradë në veri, do të gjeni Longyearbyen, qyteti më i madh në arkipelagun Arktik Svalbard. Ne e projektuam këtë park për t’ju mbajtur të qetë edhe në dimrin e ashpër të Longyearbyen. Ne përdorëm sistemin tonë të besuar të Mbrojtjes HELLY TECH® për të bërë një shtresë të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje dhe kundër erës. Është e veshur me rosë poshtë për t’ju mbajtur ngrohtë. Detaje shtesë, si Life Pocket™ për të ruajtur baterinë e telefonit në të ftohtë të thellë, e bëjnë jetën më të rehatshme. Beli i rregullueshëm dhe prangat e jashtme do ta bëjnë këtë xhaketë të ndjehet sikur është bërë vetëm për ju.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% Poliamid – Lesh: 100% Modakrilik – : – Izolimi: 100% Poliester (I ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Përmban pjesë jo tekstile me origjinë shtazore. Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqni të gjitha sendet e lirshme përpara se të lani. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Thajeni me topa tharëse. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
1750 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Fairbanks Parka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *