Pajisje Nautike për Barka dhe Jahte

Nëpërmjet dyqanit CREW SHOP i cili perveç se ONLINE, do të hapet gjithashtu fizikisht së shpejti në Tiranë, në kompleksin e godinave Delijorgji. Aty do keni mundësi të gjeni të gjitha llojet e produkteve dhe paisjeve detare për barken tuaj. Mirëmbajtja e mjeteve lundruese nuk do të jetë më shqetësim, pasi për cdo lloj nevoje që mund të keni, një ekspert i joni do ju japë zgjidhjen e duhur, duke ju këshilluar dhe mbi produktet që i përshtaten me së miri mjetit tuaj lundrues.