Women’s Arctic Patrol H2FLOW™ Parka

638.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Arctic Patrol H2FLOW™ Parka

No. 53812
Our award-winning Arctic Patrol collection is inspired by Arctic professionals who perform in extreme climates. It’s renowned for extreme protection and striking design. We built this warm yet incredibly light premium parka with duck down and a heat-conductive graphene lining. The technical graphene interior transfers excess heat from the warmer parts of your body to the cooler parts, where and when you need more. Made to last, the parka shell is sturdy Cordura fabric and water-resistant to keep you dry. Small details with big impact include a 2-way main zipper for easy on and off and fold-up reflectives for visibility.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyamide – Lining 2: 100% Polyamide – Insulation: 80% Duck Down, 20% Duck Feather
Weight:1150g
PERKTHIM
Parka H2FLOW™ e Patrullës së Arktikut të Grave
nr 53812
Koleksioni ynë i vlerësuar me çmime Arctic Patrol është frymëzuar nga profesionistët e Arktikut që performojnë në klimat ekstreme. Është i njohur për mbrojtje ekstreme dhe dizajn të mrekullueshëm. Ne ndërtuam këtë park premium të ngrohtë, por tepër të lehtë, me rosë dhe një shtresë grafeni që përçon nxehtësinë. Pjesa e brendshme teknike e grafenit transferon nxehtësinë e tepërt nga pjesët më të ngrohta të trupit tuaj në pjesët më të ftohta, ku dhe kur keni nevojë për më shumë. E krijuar për të qëndruar, guaska e parkës është pëlhurë e fortë Cordura dhe rezistente ndaj ujit për t’ju mbajtur të thatë. Detajet e vogla me ndikim të madh përfshijnë një zinxhir kryesor me dy drejtime për ndezje dhe fikje të lehtë dhe reflektues të palosshëm për dukshmëri.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% Poliamid – Rreshtimi: 100% Poliamid – Rreshtimi 2: 100% Poliamid – Izolimi: 80% Duck Down, 20% Duck Feather
Pesha:
1150 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Arctic Patrol H2FLOW™ Parka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *