ARCTIC SHELLED WOOL PILE

311.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ARCTIC SHELLED WOOL PILE

No.

34181
Snug wool-insulated jacket with a technical waterproof shell.
We added a waterproof shell on top of traditional wool-pile fleece to make a lightweight and versatile midlayer sailing jacket. The added shell offers protection against the wind and rain. The wool fleece keeps you warm and comfortable with one of nature’s best breathable insulation fibers.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Wool. Insulation sleeves: 85% Wool, 15% Other Fibres. Lining 2: 100% Polyester
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Wash dark colours separately
Weight: 938g
Perkthimi:
XHAKETE E REHATSHME PREJ LESHI
NO:
34181
Xhaketë e rehatshme e izoluar nga leshi me një guaskë teknike të papërshkueshme nga uji.
Ne shtuam një guaskë të papërshkueshme nga uji sipër leshit tradicional të grumbullit të leshit për të bërë një xhaketë lundrimi të shtresës së mesme të lehtë dhe të gjithanshme. Predha e shtuar ofron mbrojtje kundër erës dhe shiut. Leshi i leshit ju mban ngrohtë dhe rehat me një nga fibrat izoluese më të mira të natyrës.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% lesh. Mëngët izoluese: 85% lesh, 15% fibra të tjera. Rreshtimi 2: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara larjes, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, Lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 938 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARCTIC SHELLED WOOL PILE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *