Women’s Arctic Patrol Modular Parka 2.0

2,000.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Arctic Patrol Modular Parka 2.0

No. 54008
The Women’s Arctic Patrol Modular Parka 2.0 is an upgraded version of its predecessor, designed to be lighter and more protective in changeable weather conditions while maintaining durability and function. The parka is made up of 4 layers, including a stretch insulator jacket; a waterproof/breathable shell jacket made with HELLY TECH® Professional technology; a warm, durable, outer parka with PrimaLoft® Gold insulation; and a utility vest with multiple storage pockets. Additional features include LIFE POCKET™+ to keep your phone alive for longer in the cold and reflective detailing for safety in the dark. The modular design provides optimal warmth and functionality in changing activity levels and fluctuating weather conditions. This adaptable and trustworthy parka meets the demands of professionals who live and work in Arctic environments.

Details

Fiber content:

Shell: 65% Polyester, 35% Cotton – Shell 2: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 100% Polyamide – Trim Fabric: 100% Polyester – Fur: 85% Modacrylic, 15% Acrylic – Shell 3: 100% Polyamide – Lining 3: 100% Polyamide – Shell 4: 100% Polyamide (Recycled) – Lining 4: 100% Polyamide – Shell 5: 100% Polyamide – Insulation: 100% Polyester (Recycled) – Inner garment: 85% Polyester (Recycled), 15% Polyester
Weight:4000g
PERKTHIM
Parka Modulare e Patrullës së Arktikut të Grave 2.0
nr 54008
Women’s Arctic Patrol Modular Parka 2.0 është një version i përmirësuar i paraardhësit të tij, i krijuar për të qenë më i lehtë dhe më mbrojtës në kushte të ndryshueshme moti duke ruajtur qëndrueshmërinë dhe funksionin. Parku përbëhet nga 4 shtresa, duke përfshirë një xhaketë izolues shtrirjeje; një xhaketë guacke e papërshkueshme nga uji/frymëmarrje e bërë me teknologjinë HELLY TECH® Professional; një park i jashtëm i ngrohtë, i qëndrueshëm me izolim PrimaLoft® Gold; dhe një jelek shërbimi me xhepa të shumtë ruajtjeje. Veçoritë shtesë përfshijnë LIFE POCKET™+ për ta mbajtur telefonin tuaj gjallë për më gjatë në të ftohtë dhe detaje reflektuese për siguri në errësirë. Dizajni modular siguron ngrohtësi dhe funksionalitet optimal në ndryshimin e niveleve të aktivitetit dhe luhatshmërisë së kushteve të motit. Ky park i adaptueshëm dhe i besueshëm plotëson kërkesat e profesionistëve që jetojnë dhe punojnë në mjediset e Arktikut.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 65% Poliester, 35% Pambuk – Guaska 2: 100% Polyamid – Rreshtim: 100% Poliester (I Ricikluar) – Rreshtim 2: 100% Polyamid – Pëlhurë e zbukuruar: 100% Poliester – Lesh: 85% Modakrilik, -1 Shell 3: 100% Poliamid – Rreshtimi 3: 100% Poliamid – Shell 4: 100% Poliamid (i ricikluar) – Rreshtimi 4: 100% Poliamid – Shell 5: 100% Poliamid – Izolimi: 100% Poliamid – Veshje e ricikluar: 85% poliestër (i ricikluar), 15% poliestër
Pesha:
4000 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Arctic Patrol Modular Parka 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *