Women’s Maud Pile Fleece Jacket

130.00 

Available on backorder

Category:

Description

53815
A super-soft, brushed fleece hooded jacket made with 100% recycled materials.
This cozy fleece jacket is as close as you can come to wearing a hug. While all fleece is soft, brushed fleece is among the softest. With a relaxed fit, curved bottom hem, hood and hand pockets, the design enhances your comfort. The Maud is responsibly made with 100% recycled materials.
Fiber ContentShell: 100% Recycled polyester
Weight715g
Perkthimi:

Një xhaketë super e butë, e krehur me kapuç, e bërë me materiale 100% të ricikluara.

Kjo xhaketë komode prej leshi është aq komode saqe duket sikur po ju perqafojne. Ndërsa i gjithë pelhura është e butë, leshi i krehur është ndër më të butet. Me një përshtatje të relaksuar, buzë të lakuar të poshtme, kapuç dhe xhepa dore, dizajni rrit rehatinë tuaj. Maud është bërë me përgjegjësi me materiale 100% të ricikluara.

Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër i ricikluar

Pesha: 715 g.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Maud Pile Fleece Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *