Men’s Verglas Tur Shorts

120.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Verglas Tur Shorts

63273
Crafted with durable and stretchy material, the Men’s Verglas Tur Shorts are perfect for outdoor adventures in warmer weather. With a reinforced seat and gusseted crotch, these regular fit hiking shorts provide extra protection, durability, and freedom of movement. They are treated with a PFC-free DWR treatment to repel water and dry quickly. The adjustable waist ensures a personalized fit, while open hand pockets and zippered thigh pockets offer convenient storage options. Additionally, these shorts feature an embroidered HH® logo. These shorts contain recycled material. See composition for more details.
Details
Fiber content:

Shell: 96% Polyamide (Recycled), 4% Elastane – Shell 2: 91% Polyamide, 9% Elastane

Care Instructions:

Close zippers before washing. Wash with similar colours. Close hook and loop before washing. Wash inside out.
Weight:325g
Features
 • 2-way stretch fabric
 • Adjustable waist
 • Durable Water Repellency (DWR) treatment
 • Embroidered Helly Hansen (HH) logo
 • External hanging loop
 • Gusset in crotch for freedom of movement
 • Hand pockets
 • Thigh pocket
 • Belt loops
 • Reinforcement fabric on seat
 • bluesign® product
 • Recycled Content
 • PFC-free DWR

Perkthimi:

Të krijuara me material të qëndrueshëm dhe elastik, pantallonat e shkurtra Verglas Tur për meshkuj janë perfekte për aventura në natyrë në mot të ngrohtë. Me një ndenjëse të përforcuar dhe një bigëzim me gunga, këto pantallona të shkurtra ecjeje me formë të rregullt ofrojnë mbrojtje shtesë, qëndrueshmëri dhe liri lëvizjeje. Ato trajtohen me një trajtim DWR pa PFC për të larguar ujin dhe për t’u tharë shpejt. Beli i rregullueshëm siguron një përshtatje të personalizuar, ndërsa xhepat e hapur të duarve dhe xhepat e kofshëve me zinxhir ofrojnë mundësi të përshtatshme ruajtjeje. Përveç kësaj, këto pantallona të shkurtra kanë një logo të qëndisur HH®. Këto pantallona të shkurtra përmbajnë material të ricikluar. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 96% poliamid (i ricikluar), 4% elastan – Shell 2: 91% poliamid, 9% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Lani me ngjyra të ngjashme. Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Lani brenda jashtë.
Pesha:
325 g
Veçoritë
Pëlhurë shtrirjeje me 2 drejtime
Bel i rregullueshëm
Trajtim i qëndrueshëm ndaj ujit (DWR).
Logoja e qëndisur Helly Hansen (HH).
Lak i jashtëm i varur
Grykë në bigëzim për lirinë e lëvizjes
Xhepa dore
Xhepi i kofshëve
Unazat e rripit
Pëlhurë përforcuese në sedilje
produkt bluesign®
Përmbajtja e ricikluar
DWR pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Verglas Tur Shorts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *