Men’s Dock Shorts

95.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Dock Shorts

34275
These classic chino shorts are incredibly comfortable and made with a combination of soft cotton and sturdy hemp — a durable reference to sailing ropes of yore. See composition for more details about materials.
Details
Fiber content:

Shell: 80% Organic Cotton, 20% Hemp – Lining: 100% Cotton

Care Instructions:

Close zippers before washing. Wash dark colours separately. Wash inside out.
Weight:270g
Features
  • YKK® Zipper
  • Back pockets
  • Belt loops
  • Front fly with button closure
  • Hand pockets
  • Extra buttons included
  • Embroidered Helly Hansen (HH) logo
  • Twill Weave Fabric
  • Organic Cotton

Perkthimi:

Këto pantallona të shkurtra chino klasike janë tepër të rehatshme dhe të bëra me një kombinim të pambukut të butë dhe kërpit të fortë – një referencë e qëndrueshme për litarët e lundrimit të dikurshëm. Shihni përbërjen për më shumë detaje rreth materialeve.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 80% pambuk organik, 20% kërp – Rreshtimi: 100% pambuk
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani brenda jashtë.
Pesha:
270 g
Veçoritë
Zinxhirë YKK®
Xhepat e pasme
Unazat e rripit
Fluturim i përparmë me mbyllje me butona
Xhepa dore
Përfshihen butona shtesë
Logoja e qëndisur Helly Hansen (HH).
Pëlhurë Twill Weave
Pambuk organik

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Dock Shorts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *