Men’s Elv Light Tur Shorts

79.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Elv Light Tur Shorts

 63275
With excellent moisture-wicking action, our Men’s Elv Light Tur Shorts will keep you cool and dry quickly on your hiking adventures. They have a gusseted crotch and elastic waist for freedom of movement and comfortable stretch. Plus, they have two open hand pockets and a zippered thigh pocket for easy storage. These shorts contain recycled material. See composition for more details.
Details
Fiber content:

Shell: 54% Polyamide (Recycled), 41% Polyamide, 5% Elastane
Weight:210g
Features
  • Elastic waist
  • Embroidered Helly Hansen (HH) logo
  • Thigh pocket
  • Gusset in crotch for freedom of movement
  • Hand pockets
  • Wicking Finish Fabric
  • Belt loops
  • 2-way stretch fabric
  • bluesign® main material
  • Recycled Content

Perkthimi:

Me veprim të shkëlqyeshëm për largimin e lagështirës, ​​pantallonat tona të shkurtra të turpshme për meshkuj Elv Light do t’ju mbajnë të freskët dhe të thatë shpejt në aventurat tuaja të ecjes. Ata kanë një bigëzim me guaskë dhe bel elastik për lirinë e lëvizjes dhe shtrirje të rehatshme. Plus, ata kanë dy xhepa të hapur për duar dhe një xhep kofshë me zinxhir për ruajtje të lehtë. Këto pantallona të shkurtra përmbajnë material të ricikluar. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 54% poliamid (i ricikluar), 41% poliamid, 5% elastan
Pesha:
210 g
Veçoritë
Bel elastik
Logoja e qëndisur Helly Hansen (HH).
Xhepi i kofshëve
Grykë në bigëzim për lirinë e lëvizjes
Xhepa dore
Pëlhurë Finish Wicking
Unazat e rripit
Pëlhurë shtrirjeje me 2 drejtime
materiali kryesor bluesign®
Përmbajtja e ricikluar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Elv Light Tur Shorts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *