ESS WASH BAG

60.99 

Description

No. 82296

ABOUT

With a durable, water-resistant nylon diamond ripstop shell, this is the ideal wash bag for any adventure.

EXPLORE ALL FEATURES

  • Water resistant and durable nylon diamond ripstop shell
  • Fold out design with hanging hook
  • Adjustable buckle closure
  • Internal mirror
  • 1 x zip mesh pocket, 2 large mesh pockets, 1x clear PVC pocket

CARE INSTRUCTION

Hand wash – maximum temperature 40°C, Do not bleach, Do not tumble dry, Do not iron, Do not dry clean
Nr. 82296
RRETH
Me një pjese te siperme të qëndrueshme, rezistente ndaj ujit prej nailonit te diamantit ripstop, kjo është çanta ideale e larjes për çdo aventurë.
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Pjesa e jashtme ripstop me diamant najloni rezistente ndaj ujit dhe e qëndrueshme
Dizajn paloses me rrio vares
Mbyllje me rripa pershtatjeje
Pasqyrë e brendshme
1 x xhep rrjete me zinxhir, 2 xhepa të mëdhenj rrjetë, 1 x xhep PVC të pastër
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Larje me dore – Temperatura maksimale 40°C, Mos thani ne tharese, Mos hekurosni
Madhësia e disponueshme: O/S
Ngjyra e disponueshme: 990 BLACK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ESS WASH BAG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *