CORSICA CAP

52.99 

Description

No. 82248

ABOUT

A high-performance cap with a waterproof shell and PrimaLoft® Black Eco insulation lining made from 80% post-consumer recycled content. Reflective branding at the peak and trim enhances visibility and a self-adhesive adjustment tab at the back provides a comfortable and customisable fit.

COMPOSITION

Shell: 100% Polyester – Lining: 86% Polyester, 14% Elastane

Nr.  82248

RRETH
Një kapak me performancë të lartë me një guaskë të papërshkueshëm nga uji dhe rreshtim izolues PrimaLoft® Black Eco i bërë nga 80% përmbajtje e ricikluar pas konsumit. Markimi reflektues në majë dhe zbukurim rrit dukshmërinë dhe një skedë rregullimi vetëngjitëse në pjesën e pasme ofron një përshtatje të rehatshme dhe të personalizueshme.

PËRBËRJA
Pjesa e jashtme: 100% poliestër – Pjesa e brendshme: 86% poliestër, 14% elastan

Madhësia e disponueshme: O/S 
Ngjyra e disponueshme: 169 TRUE RED

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CORSICA CAP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *