GENOA SMALL CARRYALL

60.99 

Description

ABOUT

80039

This classic Genoa Small Carryall is engineered in a splash-resistant fabric with a heavy duty zip closure and is ideal for your day on the water. A velcro-secured front pocket provides additional storage and a removable, adjustable shoulder strap makes it easy to carry.
COMPOSITION

100% Polyvinyl Chloride

EXPLORE ALL FEATURES

• Splash resistant fabric to keep contents dry • Size – 39 x 25 x 21cm (W x H x D) • Removable, adjustable shoulder strap for easy carrying
PERKTHIMI

RRETH

80039

Ky Genoa Small Carryall klasik është krijuar në një pëlhurë rezistente ndaj spërkatjeve me mbyllje të rëndë me zinxhir dhe është ideal për ditën tuaj në ujë. Një xhep i përparmë i mbështjellë me velcro siguron ruajtje shtesë dhe një rrip i lëvizshëm dhe i rregullueshëm i shpatullave e bën të lehtë mbajtjen e tij.
PËRBËRJA

100% polivinil klorur

EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT

• Pëlhurë rezistente ndaj spërkatjes për të mbajtur përmbajtjen të thatë • Përmasat – 39 x 25 x 21 cm (W x H x D) • Rrip i lëvizshëm, i rregullueshëm i shpatullave për mbajtje të lehtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GENOA SMALL CARRYALL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *