Sale!

MEN’S COASTER SNEAKERS

135.99 

Categories: ,

Description

11690
These comfortable versatile sneakers feature great details and rich materials whilst also providing highly breathable mesh panels and LWG certified premium suede. This shoe is designed to give you all the stability, cushioning, comfort and traction needed.
FEATURES
  • Midsole: HH® Hover-Stride, 2nd Density EVA, HH® Max-Comfort Insole
  • Outsole: HH® Surround-Grip, HH® Free-Flex, HH® Hydro-Grip, HH® Storm Siping, Non-Marking Rubber
PERKTHIMI
11690
Këto atlete të gjithanshme të rehatshme përmbajnë detaje të shkëlqyera dhe materiale të pasura, ndërsa ofrojnë gjithashtu panele rrjetë shumë të frymëmarrjes dhe kamoshi premium të certifikuar nga LWG. Kjo këpucë është projektuar për t’ju dhënë të gjithë stabilitetin, zbutjen, komoditetin dhe tërheqjen e nevojshme.
TIPARET
Pjesa e mesme: HH® Hover-Stride, EVA me densitet të dytë, shtrojë HH® Max-Comfort
Shtojca e jashtme: HH® rrethues, HH® me përkulje të lirë, HH® Hidro-grip, HH® Storm Siping, Gomë që nuk shënon

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S COASTER SNEAKERS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *