W VERGLAS INFINITY SHELL JACKET

425.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

W VERGLAS INFINITY SHELL JACKET
No.

63057
Designed to perform mountainside, this hardshell jacket excels in unpredictable weather during high-output pursuits. We’ve upgraded it with our extremely waterproof-breathable and responsible LIFA INFINITY™ technology.
We designed this shell jacket with input from pros who stay mountainside for long days in changeable weather. Made for back country skiing, hiking and mountaineering, the jacket has our extremely waterproof and breathable LIFA INFINITY™ technology – responsible protection without the use of chemicals. It’s constructed with a recycled face-fabric and a PFC-free durable water repellent treatment –a win for you and the environment. The hard shell delivers max protection and layering capability. We added the details that count: helmet, backpack and harness-compatible design, pit zips for ventilation and waist draw cord for extra warmth in wind.
Fiber Content54% Polyester (Recycled), 46% Polyester
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not use fabric softener, Do not use washing detergent, Use washing agent for technical garments, Wash inside out, Wash with similar colours
Weight423g
Pershkrimi
Xhaketë W VERGLAS INFINITY SHELL
nr 63057
E krijuar për të performuar në bjeshkë, kjo xhaketë me guaskë të fortë shkëlqen në mot të paparashikueshëm gjatë ndjekjeve me rezultate të larta. Ne e kemi përmirësuar atë me teknologjinë tonë jashtëzakonisht të papërshkueshme nga uji dhe të përgjegjshme LIFA INFINITY™.
Ne e projektuam këtë xhaketë guaskë me të dhëna nga profesionistë që qëndrojnë në mal për ditë të gjata në mot të ndryshueshëm. E krijuar për ski, shëtitje dhe alpinizëm, xhaketa ka teknologjinë tonë jashtëzakonisht të papërshkueshme nga uji dhe frymëmarrje LIFA INFINITY ™ – mbrojtje e përgjegjshme pa përdorimin e kimikateve. Është ndërtuar me një pëlhurë të ricikluar të fytyrës dhe një trajtim të qëndrueshëm kundër ujit pa PFC – një fitore për ju dhe mjedisin. Predha e fortë ofron mbrojtje maksimale dhe aftësi për shtresim. Shtuam detajet që kanë rëndësi: përkrenare, çantë shpine dhe dizajn të pajtueshëm me parzmore, zinxhirë për ajrim dhe kordon për tërheqjen e belit për më shumë ngrohtësi në erë.
Përmbajtja e fibrave: 54% poliestër (i ricikluar), 46% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët para larjes, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos përdorni detergjent larës, Përdorni larës për rrobat teknike, Lani brenda jashtë, Lani me ngjyra të ngjashme
Pesha: 423 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W VERGLAS INFINITY SHELL JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *