W VALDISERE PUFFY JACKET

340 

Available on backorder

Category:

Description

W VALDISERE PUFFY JACKET
No.

65733
A warm and stylish down ski jacket.
We designed this puffer-style ski jacket with a combination of on-trend design and performance-orientated technical features. Responsibly sourced Allied® Down and PrimaLoft® Black Eco insulation keep you snug on the coldest days mountainside. We added an asymmetrical zip, faux-fur hood trim and fun prints for added style. Ski features include a goggle-stash pocket and a helmet-compatible hood.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Insulation: 60% Duck Down, 40% Duck Feather. Insulation: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Contains non-textile parts of animal origin, Do not iron on print, Do not use fabric softener, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Tumble dry with dryer balls, Wash separately
Pershkrimi
XHAKETA W VALDISERE PUFFY
nr 65733
Një xhaketë skish e ngrohtë dhe me stil.
Ne e projektuam këtë xhaketë skijimi të stilit puffer me një kombinim të dizajnit në trend dhe karakteristikave teknike të orientuara nga performanca. Izolimi Allied® Down dhe PrimaLoft® Black Eco me burim të përgjegjshëm ju mbajnë të rehatshëm në ditët më të ftohta në faqet e malit. Shtuam një zinxhir asimetrik, veshje të kapuçit me lesh artificial dhe printime argëtuese për stil të shtuar. Veçoritë e skive përfshijnë një xhep me syze dhe një kapuç të pajtueshëm me helmetën.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 60% Duck Down, 40% Duck Feather. Izolimi: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët para larjes, Përmban pjesë jo tekstile me origjinë shtazore, Mos hekurosni në printim, Mos përdorni zbutës rrobash, Veshje tharëse për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Tharje me topa tharëse , Lahen veçmas

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W VALDISERE PUFFY JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *