ALPHA 3.0 JACKET

489.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ALPHA 3.0 JACKET

No.

65551
Our best-selling, iconic ski jacket is even better with an innovative Life Pocket™ – engineered to preserve your phone battery in deep cold.
Our iconic resort ski jacket has become even better. Like always, it has thoughtful technical details to keep you comfortable all day on the mountainside. We sharpened and refined the fit. We added a Life Pocket™ engineered to preserve your phone battery in deep cold, you can keep up with family, friends, and work while on the slopes. The Alpha has a light, highly breathable, waterproof, stretch HELLY TECH® Professional outer layer. We used PrimaLoft® insulation with clever body mapping to keep you warm in the right areas. Our unique H2Flow™ system with strategic mechanical venting keeps you dry, warm, or cool – you decide based on outdoor conditions. More premium ski features include a detachable and helmet-compatible hood, a brim with hi-vis fabric for crowded slopes, a stretch powder skirt, stretch lining, and wrist gaiters with thumb holes for max mobility and comfort. The jacket is responsibly made with PFC-free DWR treatment according to the certified bluesign® textile manufacturing process.
Fiber ContentShell: 85% Polyamide, 15% Elastane. Lining: 86% Polyester, 14% Elastane. Lining 2: 100% Polyamide. Insulation body: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester. Insulation sleeves: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Some fading may occur on bright colors, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash dark colors separately
Weight: 1270g
Perkthimi:
XHAKETE ALPHA 3.0
Nr.
65551
Xhaketa jonë më e shitur dhe ikonë e skive është edhe më e mirë me një Life Pocket™ inovativ – i krijuar për të ruajtur baterinë e telefonit tuaj në të ftohtë të thellë.
Xhaketa jonë ikonë e skive në resortin është bërë edhe më e mirë. Si gjithmonë, ai ka detaje teknike të menduara për t’ju mbajtur rehat gjatë gjithë ditës në shpatin e malit. Ne mprehëm dhe rafinuam përshtatjen. Ne shtuam një Life Pocket™ të krijuar për të ruajtur baterinë e telefonit tuaj në të ftohtë të thellë, ju mund të vazhdoni me familjen, miqtë dhe të punoni ndërsa jeni në shpatet. Alpha ka një shtresë të jashtme të lehtë, shumë të frymëmarrjes, të papërshkueshme nga uji, me shtrirje HELLY TECH® Professional. Ne përdorëm izolimin PrimaLoft® me hartografi të zgjuar të trupit për t’ju mbajtur ngrohtë në zonat e duhura. Sistemi ynë unik H2Flow™ me ventilim mekanik strategjik ju mban të thatë, të ngrohtë ose të ftohtë – ju vendosni bazuar në kushtet e jashtme. Më shumë veçori premium të skive përfshijnë një kapuç të ndashëm dhe të përputhshëm me helmetë, një buzë me pëlhurë hi-vis për shpatet e mbushura me njerëz, një skaj pudër shtrirjeje, rreshtim shtrirjeje dhe gaitrat e kyçit të dorës me vrima të gishtit të madh për lëvizshmëri dhe rehati maksimale. Xhaketa është bërë me përgjegjësi me trajtim DWR pa PFC, sipas procesit të certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 85% poliamide, 15% elastan. Veshja: 86% Poliester, 14% Elastan. Rreshtimi 2: 100% poliamid. Trupi izolues: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër. Mëngët izoluese: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat e tharjes për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani ngjyrat e errëta veçmas
Pesha: 1270 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALPHA 3.0 JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *