Women’s LIFA® Merino Lightweight Bra

30.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s LIFA® Merino Lightweight Bra

No. 49487
Train with confidence in our extremely comfortable and wicking sports bra. Made with soft merino wool that provides natural odor control and wicking LIFA® fibers, it will keep you dry and comfortable no matter how tough your work out. The two-layer construction also features removable cups – your choice. It’s the ultimate combination of fabric technology and design.

Details

Fiber content:

Shell: 70% Merino Wool, 30% Polypropylene – Lining: 90% Polyamide, 10% Elastane

Care Instructions:

Contains non-textile parts of animal origin. Do not wring. Use wool detergent. Wash with similar colours.
Weight:100g
PERKTHIM
Sytjena me peshë të lehtë LIFA® Merino për femra
nr 49487
Stërvituni me besim në sytjenat tona sportive jashtëzakonisht të rehatshme dhe të dobëta. E bërë me lesh të butë merino që siguron kontroll natyral të aromës dhe heqjen e fibrave LIFA®, do t’ju mbajë të thatë dhe të rehatshëm pavarësisht se sa e vështirë është puna. Konstruksioni me dy shtresa përmban gjithashtu gota të lëvizshme – zgjedhja juaj. Është kombinimi përfundimtar i teknologjisë dhe dizajnit të pëlhurës.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 70% Lesh Merino, 30% Polipropilen – Rreshtimi: 90% Poliamid, 10% Elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Përmban pjesë jo tekstile me origjinë shtazore. Mos shtrydhni. Përdorni detergjent leshi. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
100 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s LIFA® Merino Lightweight Bra”

Your email address will not be published. Required fields are marked *