Men’s Roamfree HELLY TECH® Hiking Boots

180.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Roamfree HELLY TECH® Hiking Boots

No. 11920
Roam free with our Men’s Roamfree Helly Tech Hiking boots, built for performance in every step. Our own HELLY TECH® Waterproof technology, combined with HH Quick Dry and HH Max-Vent makes them waterproof while ensuring maximum breathability. With a padded comfort collar around the ankle, the HH Max-Comfort Insole, and an outsole built with maximum grip and traction, these boots are designed to keep you going mile after mile. Treated with antimicrobial treatment to prevent odor.

Details

Weight:470g
PERKTHIM
Çizme hiking për meshkuj Roamfree HELLY TECH® nr 11920 Ecni të lirë me çizmet tona për burra Roamfree Helly Tech Hiking, të ndërtuara për performancë në çdo hap. Teknologjia jonë HELLY TECH® e papërshkueshme nga uji, e kombinuar me HH Quick Dry dhe HH Max-Vent i bën ato të papërshkueshëm nga uji duke siguruar frymëmarrje maksimale. Me një jakë rehati të mbushur rreth kyçit të këmbës, shtrojë HH Max-Comfort dhe një shtrojë të jashtme të ndërtuar me kapje dhe tërheqje maksimale, këto çizme janë krijuar për t’ju mbajtur të ecni milje pas milje. Trajtuar me trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe. Detajet Pesha: 470 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Roamfree HELLY TECH® Hiking Boots”

Your email address will not be published. Required fields are marked *