MELAMINE MUG HARMONY – MINT, 6 PC

19.00 

Available on backorder

Description

The melamine mug Harmony Mint is resistant and stackable, allows us to use it both to enjoy a good cappuccino or coffee as a beer mug.
This mug is made of high quality melamine

Perkthimi:

Turi melamine Harmony Mint është rezistent dhe i grumbullueshëm, na lejon ta përdorim të dyja për të shijuar një kapuçin të mirë ose kafe si filxhan birre.
Kjo turi është bërë nga melamine me cilësi të lartë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE MUG HARMONY – MINT, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *