MELAMINE COFFEE SET, SUMMER – BLUE, 6 PCS

42.99 

Available on backorder

Description

11046

The Summer coffee set has a modern and contemporary design but is also very practical since it takes up very little space when stacked.
This product is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.

Perkthimi:

Kompleti i kafesë Verore ka një dizajn modern dhe bashkëkohor, por është gjithashtu shumë praktik pasi zë shumë pak hapësirë ​​kur vendoset.
Ky produkt është bërë nga melamine me cilësi të lartë dhe shkon me aksesorë të tjerë melamine nga i njëjti koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE COFFEE SET, SUMMER – BLUE, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *