MELAMINE BOWL, SUMMER – BLUE, 6 PCS

42.99 

Available on backorder

Description

11047

The bowl from the Summer collection is individually sized, perfect for breakfasts, appetizers or sauces.
This product is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.

Perkthimi:

Tasi nga koleksioni Summer ka përmasa individuale, i përsosur për mëngjes, meze ose salca.
Ky produkt është bërë nga melamine me cilësi të lartë dhe shkon me aksesorë të tjerë melamine nga i njëjti koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE BOWL, SUMMER – BLUE, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *