MELAMINE MUG, SUMMER – AQUA, 6 PCS

46.99 

Description

11034

The resistant and stackable Summer melamine mug allows you to use it both to enjoy a good cappuccino or coffee as well as a mug of beer.

This mug is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.

Perkthimi:

Gotë e madhe prej melaminë Summer, rezistent dhe i pandryshueshëm, mund ta përdorni atë për të shijuar një kapuçino ose kafe të mirë, si dhe një gote birrë.

Kjo gote e madhe është bërë nga melaminë me cilësi të lartë dhe shkon me pajisje të tjera melamine nga i njëjti koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE MUG, SUMMER – AQUA, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *