MELAMINE DESSERT PLATE SERENITY – CORAL, 6 PC

60.00 

Available on backorder

Description

Serenity an unbreakable melamine tableware set available in different colours. The three dishes are high density melamine, resistant to being dropped and dishwasher safe.

Perkthimi

Serenity një set tavoline melamine e pathyeshme e disponueshme në ngjyra të ndryshme. Të tre enët janë melamine me densitet të lartë, rezistente ndaj rënies dhe të lara enësh.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE DESSERT PLATE SERENITY – CORAL, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *