SALAD BOWL + LUX – GOLD SPOONS

11.29 

Description

The Lux salad bowl made of MS, is ideal for pasta, salads or as a fruit bowl due to its large size. The set includes two useful cutlery to serve with the salad bowl.

Methyl styrene is a high-quality, shock-resistant, shatterproof and scratch-resistant material.

The Lux collection also has a tray, glasses and cups.

Perkthimi:

Sallata Lux e bërë nga MS, është ideale për makarona, sallata ose si tas frutash për shkak të përmasave të mëdha. Seti përfshin dy takëme të dobishme për t’i shërbyer me tasin e sallatës.

Metil stiren është një material me cilësi të lartë, rezistent ndaj goditjeve, i papërshkueshëm nga gërvishtjet.

Koleksioni Lux ka gjithashtu një tabaka, gota dhe filxhane.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SALAD BOWL + LUX – GOLD SPOONS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *