UPPER SHEET + PILLOW CASE SANTORINI – SINGLE BLUE

107.99 

Description

53402

Individual size sheet and pillowcase. With triple padding decoration they are made of 100% cotton.
The sheet has an embroidered anchor
This nautical item is paired with quilts of two sizes from the same collection. Essential for the interior nautical equipment of your boat.

Perkthimi:

Çarçaf dhe këllëf jastëku me madhësi individuale. Me dekorim të trefishtë me mbushje ato janë prej 100% pambuk.
Fleta ka një spirancë të qëndisur
Ky artikull detar shoqërohet me jorganë të dy madhësive nga i njëjti koleksion. Esenciale për pajisjet e brendshme detare të varkës tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UPPER SHEET + PILLOW CASE SANTORINI – SINGLE BLUE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *