TROMSOE JACKET

378.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

TROMSOE JACKET

No.

53074
Get ready to be impressed by how well the Tromsoe Jacket regulated temperature on a milder winter days, but still has plenty of insulation for the most frigid days. So if around freezing temperatures are commonplace at where you live, check this jacket out. When this jacket is all buttoned up – hood, zips, cuffs – you’ll be the warmest one out there.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyamide. Insulation: 100% Polyester. Insulation: 95% Polyester (Recycled), 5% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove hood before washing, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Tumble dry until completely dry, Tumble dry with dryer balls, Wash with similar colours.  Machine wash in cold water – 30°C, Do not bleach, Tumble dry – low heat, Do not iron, Do not dry clean

Select size:

FEATURES

 • Waterproof, windproof and breathable fabric
 • Strategically taped seams for protection against the elements
 • Durable Water Repellency treatment (DWR)
 • Fully insulated with high loft synthetic insulation
 • Detachable hood
 • Glove friendly front opening
 • Multiple exterior pockets
 • Hand warmer pockets
 • Inner chest pocket
 • Adjustable hood and cuffs
 • YKK® zippers
 • Articulated sleeves
 • Glove D-ring
 • Printed HH logo

PERKTHIMI:

XHAKETE TROMSOE
NO

53074
Bëhuni gati për t’u bërë përshtypje se sa mirë xhaketa Tromsoe rregullon temperaturën në ditët më të buta të dimrit, por megjithatë ka mjaft izolim për ditët më të ftohta. Pra, nëse temperaturat afer ngrirjes janë të zakonshme në vendin ku jetoni, shikoni këtë xhaketë. Kur kjo xhaketë është e gjitha e mbyllur – kapuç, zinxhirë, duar – do të jeni nder me te ngohtet atje jasht.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Veshja: 100% poliamide. Izolimi: 100% poliestër. Izolimi: 95% poliestër (i ricikluar), 5% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët para larjes, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni kapuçin përpara se të lani, Veshjet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Thajeni në tharje derisa të thahet plotësisht, Thajeni me topa tharëse, Lani me ngjyra të ngjashme. Lahet në makinë në ujë të ftohtë – 30°C, Mos zbardhohet, thahet në nxehtësi të ulët, mos hekuros, mos pastrohet në tharje.

MASAT E DISPONUESHME

TIPARET

 • Pëlhurë e papërshkueshme nga uji, kundër erës dhe që merr frymë
 • Qepje me shirit strategjik për mbrojtje nga elementët
 • Trajtim i qëndrueshëm kundër ujit (DWR)
 • Izoluar plotësisht me izolim sintetik të lartë të kapuc
 • Kapuç i ndashëm
 • Hapja e përparme miqësore me doreza
 • Xhepa të shumtë të jashtëm
 • Xhepa ngrohës duarsh
 • Xhepi i brendshëm i gjoksit
 • Kapuç dhe duar të rregullueshme
 • Zinxhirë YKK®
 • Mëngë të artikuluara
 • Doreza D-unazë
 • Logo e printuar HH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TROMSOE JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *