W MOTIONISTA LIFALOFT INSULATED JACKET

370.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

W MOTIONISTA LIFALOFT INSULATED JACKET
No.

65677
Made for women who chase adrenaline, this warm, light ski jacket has all the high-tech features and a chic, streamlined design.
We designed this streamlined, fully featured ski jacket for women on the move. You can whizz down the slopes all day and trust that it maximizes your performance. Built with waterproof, breathable HELLY TECH® Professional fabric 4-way stretch fabric, it keeps the  elements out while allowing you to move freely. Our exclusive warm and lightweight LifaLoft™ insulation keeps you warm when you need it. The jacket has all the ski details you need including the RECCO® Advanced Rescue system, a ski pass pocket, an inner stash pocket, and a detachable and helmet-compatible hood.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Shell 2: 100% Polyester. Lining: 100% Polyamide. Lining 2: 100% Polyester. Lining 2: 100% Polyamide. Insulation body: 70% Polypropylene, 30% Polyester. Insulation: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Some fading may occur on bright colours, Wash dark colours separately
Weight820g

 

Xhaketë W MOTIONISTA LIFALOFT me izolim

nr 65677

E krijuar për gratë që ndjekin adrenalinën, kjo xhaketë e ngrohtë dhe e lehtë për ski ka të gjitha tiparet e teknologjisë së lartë dhe një dizajn elegant dhe të efektshëm.

Ne e projektuam këtë xhaketë skish të thjeshtë dhe të plotë për gratë në lëvizje. Ju mund të lëvizni nëpër shpatet gjatë gjithë ditës dhe të besoni se kjo maksimizon performancën tuaj. E ndërtuar me pëlhurë rezistente ndaj ujit dhe frymëmarrjes HELLY TECH® Professional pëlhurë elastike me 4 drejtime, ajo i mban elementët jashtë duke ju lejuar të lëvizni lirshëm. Izolimi ynë ekskluziv i ngrohtë dhe i lehtë LifaLoft™ ju mban ngrohtë kur ju nevojitet. Xhaketa ka të gjitha detajet e skive që ju nevojiten, duke përfshirë sistemin RECCO® Advanced Rescue, një xhep për leje skish, një xhep të brendshëm të ruajtjes dhe një kapuç të ndashëm dhe të përputhshëm me helmetën.

Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Shell 2: 100% poliestër. Veshja: 100% poliamide. Rreshtimi 2: 100% poliestër. Rreshtimi 2: 100% poliamid. Trupi izolues: 70% polipropilen, 30% poliestër. Izolimi: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër

Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët përpara larjes, Mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga rondele, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, Lani veçmas ngjyrat e errëta

Pesha: 820g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W MOTIONISTA LIFALOFT INSULATED JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *