Men’s HP Board Shorts 9″ 3.0

70.00 

 

Comfortable and stretchy board shorts for riding the waves.

Available on backorder

Categories: ,

Description

No. 34471
The HP Board Shorts 9″ board shorts are designed for stretch and comfort. The length of these shorts hits just above the knee. These shorts are made with four-way stretch material, which allows for freedom of movement. The waist is adjustable with a drawstring and thigh pocket allows you to easily store items. These shorts have a classic surf fit and are ideal for many water sports activities including sailing, windsurfing, SUP and surfing.
Details
Fiber content:
Shell: 90% Polyester (Recycled), 10% Elastane – Lining: 80% Polyester, 20% Elastane
Care Instructions:
Use mild soap. Wash inside out. Wash with similar colours. Close zippers before washing.
Weight:
160g

PERKTHIM

Pantallonat e shkurtra HP Board Shorts 9″ janë të dizajnuara për shtrirje dhe rehati. Gjatësia e këtyre pantallonave të shkurtra bie pak mbi gju. Këto pantallona të shkurtra janë bërë me material shtrirjeje me katër drejtime, i cili lejon lirinë e lëvizjes. Beli është i rregullueshëm me një xhepi për tërheqje dhe kofshë ju lejon të ruani me lehtësi sendet.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 90% poliestër (i ricikluar), 10% elastan – Rreshtimi: 80% poliestër, 20% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Përdorni sapun të butë. Lani brenda jashtë. Lani me ngjyra të ngjashme. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani.
Pesha:
160 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HP Board Shorts 9″ 3.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *