Women’s AEGIR Race Sailing Salopette

450.00 

Available on backorder

Category:

Description

Women’s AEGIR Race Sailing Dungarees
No. 33885
Designed with input from professional sailor Thomas Coville, our bib shorts offer complete protection from the most stubborn waves and wind. HELLY TECH® Professional 3-layer fabric technology in welded seams gives waterproof, windproof and breathable protection. Cutting-edge details, including pre-shaped reinforced knees, adjustable ankle cuffs, a belt loop and a stretch torso with a waterproof YKK® zip, ensure optimal mobility.

AEGIR Race Sailing Dungarees për femra
nr 33885
Të dizenjuara me kontributin e marinarit profesionist Thomas Coville, pantallonat tona të shkurtra me bizhuteri ofrojnë mbrojtje të plotë nga dallgët dhe era më kokëfortë. Teknologjia profesionale e pëlhurës me 3 shtresa HELLY TECH® në tegela të salduara jep mbrojtje të papërshkueshme nga uji, kundër erës dhe ajrosëse. Detajet e fundit, duke përfshirë gjunjët e përforcuar në formë paraprake, prangat e rregullueshme të kyçit të këmbës, një rrip dhe një bust shtrirës me një zinxhir YKK® të papërshkueshëm nga uji, sigurojnë lëvizshmëri optimale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s AEGIR Race Sailing Salopette”

Your email address will not be published. Required fields are marked *