SEA-DOO RXP X RS 325hp (SHITUR/SOLD)

Description

L”RXP-X 325 accende il segmento delle moto d’acqua ad alte prestazioni come il giro preminente per il percorso di boa. Un motore Rotax sovralimentato da 325 CV riprogettato si abbina a una manovrabilita ispirata alle gare e a una tecnologia avanzata per prestazioni da record. L’ergonomia meticolosamente scolpita blocca il pilota e la moto d’acqua in un concerto perfetto per missioni ad alto numero di ottani grazie alla sella posteriore regolabile per un maggiore supporto, alla superficie di seduta anteriore appiccicosa e alle profonde tasche per le ginocchia.

 

Perkthimi:

RXP-X 325 ndez segmentin e mjeteve ujore të performancës si udhëtimi më i shquar për kursin e markës Një çift i riprodhuar i motorëve Rotax me 325 kuaj fuqi me manovrim të frymëzuar nga gara dhe teknologji të avancuar për rekord të performancës fituese në garë, skalitur me përpikëri dhe mbyllës ergonomik. anijen në një koncert të përsosur për misione me oktan të lartë falë një sediljeje të pasme të rregullueshme për mbështetje të shtuar, sipërfaqe ngjitëse të ndenjëseve përpara dhe xhepa të thellë në gjunjë.

Motorri: 325

Tipi: 1630ACE TM-325

Sistemi i motorrit: 325 HP (240kW)

Cilindrata: 1630 cc

Lloji i karburantit: 98 oktan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEA-DOO RXP X RS 325hp (SHITUR/SOLD)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *