CANYON ULLR BOOTS HT

166.00 

Categories: ,

Description

ANYON ULLR BOOTS HT

No.

11754

Lightweight, protective, waterproof and comfortable, all great attributes when you transition to-and-from the mountain

Our HELLY TECH® waterproof and breathable membrane will keep you dry, whilst the EVA sole unit with rubber pods, for extra grip, will give your feet great relief after a long day on the slopes or off the beaten path.
Fiber ContentUpper (FWR): 100% mesh  – Lining: 100% mesh. Outsole (FWR): 100% EVA+rubber
Weight330g

Select size:

FEATURES

Upper: HELLY TECH® Performance Waterproof membrane
Seam Sealed
HH Quick Dry
HH Pro Guard
Padded Comfort Collar

Midsole: Anti Microbial
EVA comfort insole

Outsole: HH Hover-Stride
HH Max-Grip

 

PERKTHIMI:

ANYON ULLR BOOTS HT

NO

11754
E lehtë, mbrojtëse, e papërshkueshme nga uji dhe e rehatshme, të gjitha atributet e shkëlqyera kur kaloni në dhe nga mali

Membrana jonë HELLY TECH® e papërshkueshme nga uji dhe me frymëmarrje do t’ju mbajë të thatë, ndërsa njësia e vetme EVA me kapëse gome, për kapje shtesë, do t’u japë këmbëve lehtësim të madh pas një dite të gjatë në shpatet ose jashtë shtegut të rrahur.
Përmbajtja e fibrave: sipërme (FWR): 100% rrjetë – Rreshtimi: 100% rrjetë. Sholla e jashtme (FWR): 100% EVA+gome
Pesha: 330g

MASAT E DISPONUESHME


TIPARET
Pjesa e sipërme:

Membrana e papërshkueshme nga uji HELLY TECH® Performance
Tegel e mbyllur
HH tharje e shpejtë
Garda e HH Pro
Jakë komforti e mbushur

Shulla e mesme:

Anti mikrobike
Shtolë komforte EVA

Sholla e jashtme:

HH Hover-Stride
HH Max-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CANYON ULLR BOOTS HT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *