ODIN 9 WORLDS 2.0 JACKET

425.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ODIN 9 WORLDS 2.0 JACKET

No.

62938

Our trusted 3-layer waterproof/breathable performance hardshell delivers all-day comfort and long-lasting durability.

Our award-winning hardshell jacket returns with an improved design. Built with our trusted HELLY TECH® Professional 3-layer waterproof/breathable system, it’s made to keep you protected and comfortable on the mountainside for the long haul. You can customize warmth, based on conditions, by layering.  We added the details that count in rugged terrain and rough weather like helmet and backpack-compatible design, plus a RECCO® Advanced Rescue system transponder.

Fiber Content:  100% Polyamide

Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Tumble dry until completely dry
Weight554g

 

XHAKETA ODIN 9 WORLDS 2.0

nr 62938

Performanca jonë e besuar me 3 shtresa, e papërshkueshme nga uji/frymëmarrëse, jep rehati gjatë gjithë ditës dhe qëndrueshmëri afatgjatë.

Xhaketa jonë fituese e çmimeve kthehet me një dizajn të përmirësuar. E ndërtuar me sistemin tonë të besuar HELLY TECH® Professional 3-shtresor të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje, është krijuar për t’ju mbajtur të mbrojtur dhe të rehatshëm në shpatin e malit për një kohë të gjatë. Ju mund ta personalizoni ngrohtësinë, bazuar në kushtet, duke shtresuar. Ne shtuam detajet që vlejnë në terrenin e thyer dhe motin e ashpër, si dizajni i përputhshëm me helmetën dhe çantën e shpinës, plus një transponder të sistemit të përparuar të shpëtimit RECCO®.

Përmbajtja e fibrave: 100% poliamide

Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara larjes, mbyllni zinxhirët përpara larjes, mos përdorni zbutës rrobash, rrobat e tharjes për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, thajini derisa të thahen plotësisht

Pesha: 554 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODIN 9 WORLDS 2.0 JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *