CREW INSULATOR JACKET 2.0

170.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

CREW INSULATOR JACKET 2.0
No.

30343
Comfortable and lightweight insulated sailing jacket with a classic marine design.
The soft, comfortable, and lightweight Crew Insulator Jacket keeps you warm when sailing upwind. With a classic, clean-cut, marine design, it also looks great in the city. We used 80% recycled Primaloft® Black insulation for warmth and a with PFC-free water-repellent microfiber fabric to keep you dry.
Fibre ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Insulation: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester
Care InstructionsDo not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Some fading may occur on bright colours, Wash dark colours separately
Perkthimi:
XHAKETE IZOLUESE 2.0
nr 30343
Xhaketë lundrimi e rehatshme dhe e lehtë e izoluar me një dizajn klasik detar.
Xhaketa e butë, e rehatshme dhe e lehtë Crew Insulator ju mban ngrohtë kur lundroni kundër erës. Me një dizajn klasik, të pastër, detar, duket i shkëlqyeshëm edhe në qytet. Ne kemi përdorur izolim 80% të ricikluar Primaloft® Black për ngrohtësi dhe një pëlhurë me mikrofibër rezistente ndaj ujit pa PFC për t’ju mbajtur të thatë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga rondele, mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, lani veçmas ngjyrat e errëta

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CREW INSULATOR JACKET 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *