JR DIAMOND JACKET

196.00 

Categories: ,

Description

JR DIAMOND JACKET

No.

41681

A warm and on-trend girls’ ski coat. 

Warm and stylish, our puffy girls’ ski coat has down-feel with High Loft™ insulation panels combined with PrimaLoft®. We’ve designed it so you can stay cozy and dry during a long cold day in the mountains. It’s fully equipped for skiing with a powder skirt, RECCO® Advanced Rescue system transponder, ski pass sleeve pocket and a Life Pocket™ to keep your phone alive longer in cold environments.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Insulation: 100% Polyester

Select size:

Weight760g
PERKTHIMI:

Xhaketë JR DIAMOND
Nr.
41681

Një pallto skish e ngrohtë dhe në trend për vajza.

E ngrohtë dhe me stil, palltoja jonë e fryrë e skive për vajza ka një ndjesi të dobët me panelet izoluese High Loft™ të kombinuara me PrimaLoft®. Ne e kemi projektuar atë që të mund të qëndroni komod dhe të thatë gjatë një dite të gjatë të ftohtë në male. Është plotësisht i pajisur për skijim me një skaj pudër, transponder të sistemit të avancuar të shpëtimit RECCO®, xhep me mëngët e kalimit të skive dhe një Life Pocket™ për ta mbajtur telefonin tuaj gjallë më gjatë në mjedise të ftohta.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 100% poliestër

MASA E DISPONUESHME:


Pesha: 760 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JR DIAMOND JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *