Sale!

Men’s Featherswift Trail Running Shoes

108.00 

Category:

Description

11786

As swift as their name implies, these are supportive and sleek trail running shoes with excellent traction.
The Featherswift shoes are our entry level trail runners, designed to support you wherever off-roading leads. They’re rugged and stable, yet cushioned and flexible. Lightweight, they’re designed to be nimbler than our heavy-duty Hawk trail running shoes. With the environment in mind, these trail running shoes have a 70% recycled upper, including recycled laces, lining and webbing, as well as zero-waste design elements.
Fiber Content: Upper: Polyester
Lining: Polyester
Bottom: EVA / Rubber

PERKTHIMI:

Sado të shpejta që nënkupton emri i tyre, këto janë këpucë vrapimi mbështetëse dhe të hijshme me tërheqje të shkëlqyer.
Këpucët Featherswift janë vrapuesit tanë të nivelit fillestar, të dizajnuara për t’ju mbështetur kudo që të çon jashtë rrugës. Ato janë të thyera dhe të qëndrueshme, por të jastëkëzuara dhe fleksibël. Të lehta, ato janë të dizajnuara për të qenë më të shkathët se këpucët tona të vrapimit Hawk me peshë të rëndë. Duke pasur parasysh mjedisin, këto këpucë për vrapim në shtigje kanë një pjesë të sipërme 70% të ricikluar, duke përfshirë lidhëse të riciklueshme, rreshtim dhe rrip, si dhe elementë të dizajnit pa mbetje.
Përmbajtja e fibrave: sipër: poliestër
Veshja: Poliestër
Pjesa e poshtme: EVA / Gome

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Featherswift Trail Running Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *