SEVEN J JACKET

120.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

SEVEN J JACKET
No.

62047
The seven j is one of our most popular and versatile jackets with full water and wind protection and clean esthetics.
Our Active collection is a series of outerwear products made to protect you against the elements while living an active urban life. The Seven J is one of our most popular and versatile jackets with full water and wind protection and clean esthetics.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester
Weight580g
Perkthimi:
XHAKETA SEVEN J
NO.
62047
Seven j është një nga xhaketat tona më të njohura dhe të gjithanshme me mbrojtje të plotë nga uji dhe era dhe estetikë e pastër.
Koleksioni ynë Active është një seri produktesh të veshjeve të sipërme të krijuara për t’ju mbrojtur nga elementët ndërsa jetoni një jetë aktive urbane. Seven J është një nga xhaketat tona më të njohura dhe të gjithanshme me mbrojtje të plotë nga uji dhe era dhe estetikë e pastër.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër
Pesha: 580g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEVEN J JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *