Unisex YU Long Sleeve T-shirt

52.99 

Available on backorder

Description

Nr:54019

Unisex YU Long Sleeve T-shirt

A long sleeve cotton T-shirt with a ribbed collar for increased comfort and cool graphic prints.
Features
Ribbed collar for increased comfort
Ribbed sleeve cuffs
Graphic print
Composition
Shell: 100% Cotton – Shell 2: 96% Cotton, 4% Elastane
Fitting
Relaxed
Specification
Weight: 200.0 g
CB Inseam: 74 cm
Wash Care
Machine wash in luke warm water – 40°C,Do not bleach,Tumble dry – low heat,Iron low heat,Do not dry clean
Wash with similar colours,Wash inside out,Some fading may occur on bright colours,Do not iron on print.

Përshkrim
Një T-shirt pambuku me mëngë të gjata me jakë me shirita për rehati të shtuar dhe printime grafike të këndshme.
Veçoritë
Jakë
Doreza me mëngë me shirita
Printim grafik
Përbërja
Material: 100% pambuk – Guaska 2: 96% pambuk, 4% elastan
Përshtatje
I relaksuar
Specifikim
Pesha: 200.0 g
CB Inseam: 74 cm
Kujdesi për Larje
Lahet në makineri në ujë të vakët 40°C, jo zbardh, hekuros në nxehtësi të ulët, mos e pastroni në tharje
Lani me ngjyra të ngjashme, Lani nga brenda, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, Mos hekurosni në printim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unisex YU Long Sleeve T-shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *