MINI BINOCOLO 8X21 FUOCO CENTRALE

34.99 

Description

 P1045070

Descrizione

Binocolo ottica 8 X 21 di piccole dimensioni dalla forma compatta e dal peso ultraleggero. Regolazione centrale, campo visivo mt. 130, non impermeabile. Luminosità 7, lunghezza cm.9, peso gr. 150. Fornito con custodia

Unità di misura N

Përshkrim

Dylbi optike me përmasa të vogla 8 X 21 me një formë kompakte dhe peshë ultra të lehtë. Rregullimi qendror, fusha e shikimit mt. 130, jo i papërshkueshëm nga uji. Ndriçimi 7, gjatësia 9 cm, pesha gr. 150. E furnizuar me kasetë.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MINI BINOCOLO 8X21 FUOCO CENTRALE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *