Men’s LIFA® Tech Lite Pullover Hood 2.0

80.00 

Available on backorder

Category:

Description

No. 63339
Made with our lightweight LIFA® Active technology, the LIFA® Tech Lite 2.0 man hooded pullover is designed to wick moisture away from the skin, keeping it warm and offering comfort. Wear this felpa con cappuccio ad alte prezioni durante le attività all’aperto or como capo di tutti i giorni.
Details
Fiber content:
Shell: 83% Polyester, 17% Polypropylene
Instructions for washing:
Wash with similar colors. Wash inside out.
Pesos:
300g

nr 63339
E bërë me teknologjinë tonë të lehtë LIFA® Active, pulovra me kapuç LIFA® Tech Lite 2.0 është projektuar për të hequr lagështinë nga lëkura, duke e mbajtur atë të ngrohtë dhe duke ofruar rehati. Vishni këtë felpa con cappuccio ad alte prezioni durante le attività all’aperto ose como capo di tutti i giorni.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 83% poliestër, 17% polipropilen
Udhëzime për larjen:
Lani me ngjyra të ngjashme. Lani brenda jashtë.
Pesos:
300 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s LIFA® Tech Lite Pullover Hood 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *