CHAMPAGNE BUCKET (INSULATED) WITH TABLE SUPPORT WINDPROOF

106.99 

Description

21007

Having a glass of champagne on board in complete comfort is possible thanks to the hanging champagne bucket in stainless steel by MARINE BUSINESS.

The support can be adapted to any kind of table so the champagne bucket can be hung, leaving free space to eat and stopping the bottle from falling – a complete disaster!- while sailing or in high seas.

Complete the set with the stainless steel wine cooler or wine bucket.

Perkthimi

Të kesh një gotë shampanjë në bord në një komoditet të plotë është e mundur falë kovës së varur të shampanjës në çelik inox nga MARINE BUSINESS.

Mbështetja mund të përshtatet për çdo lloj tryeze në mënyrë që kova e shampanjës të varet, duke lënë hapësirë ​​të lirë për të ngrënë dhe duke ndaluar rënien e shishes – një katastrofë e plotë! – gjatë lundrimit ose në det të hapur.

Përfundoni setin me ftohësin e verës ose kovën e verës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHAMPAGNE BUCKET (INSULATED) WITH TABLE SUPPORT WINDPROOF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *