GIUBBOTTO NEO UOMO

113.99 

Description

 1005700

Descrizione

Giubbotto di aiuto al galleggiamento 50 N fabbricato in morbida schiuma di PVC espansa rivestita da tessuto in neoprene che facilita ogni movimento lasciando alle braccia la più ampia possibilità di azione per consentire una perfetta mobilità. Dotato di una resistente cerniera, di due cinghie di chiusura in vita regolabile con clip in plastica e di anello di sicurezza per cavo di emergenza. Grazie alla sua particolare struttura si asciuga molto velocemente. Colore rosso. CE EN ISO 12402-5.

Përshkrim

Xhaketë ndihmëse 50 N e bërë nga shkumë PVC e zgjeruar e butë e mbuluar me pëlhurë neoprene që lehtëson çdo lëvizje, duke i lënë krahëve gamën më të gjerë të veprimit për të lejuar lëvizshmëri të përsosur. E pajisur me një zinxhir të qëndrueshëm, dy rripa të rregullueshëm të belit me kapëse plastike dhe një unazë sigurie për kabllon e emergjencës. Falë strukturës së tij të veçantë thahet shumë shpejt. E kuqe. CE EN ISO 12402-5.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GIUBBOTTO NEO UOMO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *