Women’s Verglas Long Down Insulator Jacket

328.95 

Available on backorder

Description

Women’s Verglas Long Down Insulator Jacket
63029
An essential piece in anyone’s pack; a lightweight down insulator, ready for your next adventure.
The Verglas collections has been protecting outdoor pros and passionate adventurers for over a decade. The versatile Verglas Down Long Insulator Jacket performs year-round both as a standalone jacket and as a layering piece beneath a shell. The lightweight fabric and responsibly soured European goose down insulation give it a great warmth-to-weight ratio. Small details like an inner chest pocket, wind blocking plackets and elastic hemline details have been added for comfort and safety. The jacket is responsibly made with PFC-free DWR treatment and according to the certified bluesign® textile manufacturing process.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyamide – Insulation: 85% Goose down, 15% Goose feather – Insulation hood: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose zippers before washing,Contains non-textile parts of animal origin,Do not use fabric softener,Do not wring,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Tumble dry until completely dry,Tumble dry with dryer balls
Weight450g
Perkthimi
Xhaketë izoluese për femra Verglas Long Poshte
nr 63029
Një pjesë thelbësore në paketën e kujtdo; një izolant i lehtë, gati për aventurën tuaj të ardhshme.
Koleksionet Verglas kanë mbrojtur profesionistët e jashtëm dhe aventurierët e pasionuar për më shumë se një dekadë. Xhaketa e gjithanshme Verglas Down Long Insulator funksionon gjatë gjithë vitit si një xhaketë e pavarur dhe si një shtresë shtresore nën një guaskë. Pëlhura e lehtë dhe izolimi i përgjegjshëm i patës evropiane i japin asaj një raport të shkëlqyeshëm ngrohtësi-peshë. Detaje të vogla si xhepi i brendshëm i gjoksit, çarçafët që bllokojnë erën dhe detajet elastike të buzës janë shtuar për rehati dhe siguri. Xhaketa është bërë me përgjegjësi me trajtim DWR pa PFC dhe sipas procesit të certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®.
Përmbajtja e fibrave: Lëvozhga: 100% poliamid – Rreshtimi: 100% poliamid – izolimi: 85% pendë pate, 15% pendë pate – kapak izolues: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Përmban pjesë jo tekstile me origjinë shtazore, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos e shtrydhni, Veshjet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, thahen me tharje derisa të thahen plotësisht, thahen me topa tharëse
Pesha: 450g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Verglas Long Down Insulator Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *